Скандали, любов и прокудени в Big Brother 4 (видео)

Миската Ирена и бунтарят Петър напуснаха шоуто
14 окт 2008 10:38,
32

Петър от Пловдив и Ирена от Бургас са първите изгонени от къщата на Big Brother 4, след като бяха номинирани от съквартирантите заедно с бодигарда Цецо и единствения чужденец - португалеца Умберто.

Миската "змия" (както всички я наричат - бел. ред.), която първа показа гръдта си, и бунтарят националист излязоха от играта, след като зрителите бяха безпощадни в гласуването си срещу двамата.

Двамата използваха крайни методи в общуването си с останалите съквартиранти и това може би им изигра лоша шега.

 


 

В навечерието на първите елиминации напрежението в къщата на Big Brother отново се нажежи до червено.

Футболният хулиган Петър се спречка с Филип.

След като съквартирантите отпразнуваха рождения ден на Жени, страстите в къщата се разгорещиха за пореден път. В битов разговор Филип съветваше и мотивираше другите да се съсредоточат върху седмичната си мисия, за да не им се наложи да ядат само боб следващата седмица. На няколко пъти обаче Петър го прекъсваше, за да се стигне до...

 


 

Освен агресия, между съквартирантите започват да прехвърчат и други искри – любовни. Докъде обаче ще стигне флиртът между Георги и ромката Таня? Предстои да узнаем.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
show преди 15 години
Сетих се за няколко БГ рап песни,в тях се пее за българския народ и ,че само искаме да гледаме сеири и кавги.Странно,но този сезон би трябвало да е много по-интересен.А определено има по-малък рейтинг.Дали просто на народа не му в омръзнало да вижда само един и същи сеири??
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей заради такива като Петърчо аз от страх не мога да закарам сина си футболни мачове,бих искал много както едно време баща миме караше на мачове и се кефих адски много,но не мога само защото ме е страх от такива като този на тези типове им е крив целия свят,бил ми националист моето момченце за да ти пращат смс-си не се изкарвай на Дева Мария,това да биеш със железен прът по главата привърженик на друг отбор и да казваш че го правиш от обич към родината и наглоста,не такива типове не са националисти това са вандали такива на три водки могат да пребият до смърт и 10 год. хлапе затова че носи шал или шапка на различен отбор,подобни на този(Италианци) запалиха Българското знаме на мача с Италия,такива като Петърчо спокойно могат да предизвикат международен скандал.Аз работя като финансист за това че колегата от счетоводството е сбъркал една сума,затова че той е от друг отдел отивам при него вземам лаптопа и го пребивам и тва ме прави мъжкар и националист.Такива клоуни са за психдиспансери.
29
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
Аз бях от най активните предишните сезони. Пусках СМС от 2-3 телефона. Това издание е скучно и тъпо. Голяма заслуга има Милен Цветков, който излиза на сцената с ерекция???!!!! Освен че е ***, той е и брутален с хората които идват *** лайфа. Какъв гаф само направиха Ендемол ,сценаристи и продуценти с този *** М.Ц.
28
0
 
0
 
! Отговори
sj20 преди 15 години
kato gledam batko vi filip e dosta napred s materiala,a i ne vizda kak petar4o shtql da go nabie,pri polozenie,che za tolkova gramaden chovek pokaza zavidna reakciq,kogato posledniq zamahna da go udari,pri tova s racete zad garba,zatova predpolagam,che kolegata forumec deto se izkazal,che batko vi filip udrq samo vednaz,no fatalno e prav...
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тестът е готин, но не четете отговорите предварително!!! Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, ина4е няма да ви е интересно! И така: 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен 3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я 4.Месецът ти на раждане 5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял 6.Напиши името на човек от същия пол като теб 7.Любимото ти число 8.Калифорния или Флорида 9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът 10.Напиши желание. Отговорите: 1.Това е името на човека,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено - Ти си жив и изпълнен с любов. Черен - Ти си скромен и агресивен. Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие. Син - Ти си човек със спонтанен характер. Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора. 3.Ако инициалът ти е: А-Р - Имаш много приятели и любов в живота Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне. С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро. 4.Ако си роден през: Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, който не си очаквал. Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго. Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени. Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа. 5.Ако избереш: Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много промени и ще се радваш на тях. Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш. 6.Това е най-добрият ти приятел. 7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота. 8.Ако избереш: Калифорния - Обичаш приключенията. Флорида - Романтична душа си. 9.Ако избереш: Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран. Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора. 10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснеш това в друг форум до 1 час!!! УСПЕХ!!!! ...
26
0
 
0
 
! Отговори
mdaa.. преди 15 години
pokazva gnilia mantalitet na bulgarina- mutresi, skinari, kompleksari i pr.
25
0
 
0
 
! Отговори
дед преди 15 години
Така може да се нарече и двете предавания по ВТВ и НТВ.Дайте да гласуваме с SMS-и от вас зависи с колко мангизи ще се нагушиме.Айде обаждайте се.Гласуваяйте!Простаци неедни.Сека година че ви спретваме по едно такова *** предаване.Давай те.
24
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
може да си е сложил в гащите гумена играчка. Един пубер от квартала прави този номер. Но защо Милен Цветков да си слага гумена играчка в гащите? А да излиза с ерекция ...пак не е уместно. Може да им дават някакви енергийни напитки и от тях да е ефекта.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти къде ги гледа тези проучвания? Статистиката в арена изобщо няма да я коментирам-тя отразява мнението на една много малка част от зрителите, тези които влизат в сайта и случайно са решили да гласуват. Не е трудно да се досетим, че става дума най-вече за деца около 11-19 годишни. Аз днес материал, в който ставаше дума точно за рейтингите и става ясно, че Биг Брадър е водил пред Денсинг старс само първия-стартов ден. Оттам нататък Денсинг старс е винаги с около 15-20 % напред.
22
0
 
0
 
! Отговори
ВВ4 преди 15 години
Хахахахха, абе и аз го загледах, че му е мн издут, ама все си викам:"абе..надарен е чивечеца" - хахаххахаха,а то кво било, еййй поне не съм само аз ***...че се оглеждам в панталоните на Миленчо
21
0
 
0
 
! Отговори
TIG преди 15 години
Ако искаш, погледни какво казват проучванията - Нова е с 3-4 пъти повече аудитория през часовете на предаваниято от бтв. Даже в арената има въпросник и там е 25% на 16% за ББ4.
20
0
 
0
 
! Отговори
Stefi Vasileva преди 15 години
От всичко което се предлага на българският зрител до този момент най гледано според мен е това по БТВ -Дансинг старс от самото шоу можем да се понаучим на нещо .А НТВ тази година пак се изложи.То ако трябва да сме точни народното събрание е цял -Бай бръдър.Всеки парламентарен контрол в петък от Народното събрание е шоу от всякъде.Запълват времето с тези глупости който пускат и децата май само го гледат.Няма нищо интересно този път.
19
0
 
0
 
! Отговори
Lud преди 15 години
Филипчо ако го беше нацелил щеше да го убие... той удря по един път. Аз лично съм го виждал ;)
18
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
като превключвам естественно. Скука!! Някой забеляза ли нещо удивително ли, ужасно ли..не знам как да кажа??? Милен Цветков излиза с ерекция на сцената!!!???? някой забелязал ли е това? Гадно е, да му се не види!
17
0
 
0
 
! Отговори
I poppa преди 15 години
Не мога да скрия отвращението,срама и недоумението си за този "фарс" Как може такова нещо да бъде излъчвано по БГ национална телевизия. Ужасен срам за всички Българи е това, което изключва тич в къщата. може би не приемам действителността ,просто още силно се надявам тея *** турци етц да не са бъдещите Българи. Смърт за продуцентите на това предаване както и за хората който го гледат, защото никой интелигентен Българин не би гледал тази помия.
16
0
 
0
 
! Отговори
I poppa преди 15 години
Не мога да скрия отвращението,срама и недоумението си за този "фарс" Как може такова нещо да бъде излъчвано по БГ национална телевизия. Ужасен срам за всички Българи е това, което изключва тич в къщата. може би не приемам действителността ,просто още силно се надявам тея *** турци етц да не са бъдещите Българи. Смърт за продуцентите на това предаване както и за хората който го гледат, защото никой интелигентен Българин не би гледал тази помия.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тази година на реалити формати БТВ размазаха НОВА ( за разлика от преди). Сървайвър и Денсинг Старс са светлинни години по-добре реализирани , с по - интересни учасници и сюжет.Жалко за НОВА ,ама се изложиха
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
abe vie ne razbrahte li kakva e vratkata s glasuvaneto. petar snoshti nali s 3% zagubi. ami eto vi 3 sms-a po malko e imal :D:D:D:D:D:D. v obshtiq sluchai ne viarvam izobshto na prit4ite za mnogo sms-i na glasuvali. vse pak sme v BG i bulgarina e seirdziq ama na bezplatno ;). palni gluposti sa 4e imat pove4e ot 100 sms-a
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
е кво пепси щеше да му откъсне главата .. хем че тоя е 150 кила ...турците и *** го изгониха .. повече ниакав биг факърс
12
0
 
0
 
! Отговори
ГОВОРИ БИГ БРАДЪР преди 15 години
предаването е супер, тези които не го гледат си затварят очите пред действителността, не е нужно да си *** за да го следиш